Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πολύ κοντά στην Manchester City o Van Dijk;

Πολύ κοντά στην Manchester City o Van Dijk;

O Pep Guardiola θέλει να περιορίσει τη δράση του Salah.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Virgil Van Dijk βρίσκεται η Manchester City και ο Pep Guardiola αν αληθεύει το σημερινό δημοσίευμα της αξιόπιστης Telegraph.

Σύμφωνα με αυτό, οι «Πολίτες» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού έναντι 60.000.000 λιρών. Ο Καταλανός προπονητής ανήγαγε σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο με τον Stones εκτός δράσης στον παρόντα χρόνο και τον Kompany να βγάζει πολύ συχνά και κάποιον νέο τραυματισμό.

Πολύ κοντά στο Etihad παρουσιάζεται σήμερα ο Van Dijk
Πολύ κοντά στο Etihad παρουσιάζεται σήμερα ο Van Dijk

Ο VVD προορίζεται για τρίτη επιλογή πίσω από τους Οtamendi και Stones αλλά ο Guardiola πιστεύει πως έχει όλο το ταλέντο να γίνει παγκόσμιας κλάσης προσθήκη για την ομάδα του. Από την άλλη και ο Antonio Conte θέλει σαν τρελός τον παίκτη και παρουσιάζεται φοβισμένος πως η City θα ξεφύγει επικίνδυνα από τους υπόλοιπους, εάν τον αποκτήσει.

Σίγουρα οι πληροφορίες αυτές εφόσον αληθεύουν δεν θα ηχήσουν ευχάριστα στα αυτιά του Jurgen Klopp και η Liverpool πρέπει να δράσει αποφασιστικά και άμεσα αν θέλει να έχει ελπίδα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com